Verloskundige regio Almere

Welkom bij Verloskundigenpraktijk Wonder Factory in regio Almere! Ons centrum voor geboortezorg staat klaar om jou en je baby de best mogelijke zorg te bieden tijdens deze bijzondere tijd.

Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Rachel

Over Rachel, de verloskundige in Almere

Mijn naam is Rachel, 51 jaar, moeder van 4 ondertussen volwassen kinderen en als verpleegkundige al werkzaam sinds 2008 in het ziekenhuis op verschillende verpleegafdelingen. De afwisseling en het zorgen voor zieke mensen maakt het een prachtig vak!

Toch was er steeds de droom om verloskundige te worden omdat het zo bijzonder is zwangere te mogen volgen op weg naar het ouderschap. Dit heeft mij doen besluiten de opleiding tot verloskundige te volgen. Tijdens de opleiding ben ik in contact gekomen met Jasmijn. De manier van werken, het persoonlijk contact en de zwangere de vrijheid geven op hun eigen manier te bevallen sprak mij erg aan.

Ik ben dan ook erg blij dat ik eindelijk deel kan uitmaken van het geweldige team van Wonder Factory.

Ik kijk er erg naar uit jullie te mogen begeleiden naar jonge nieuwe ouders en het wonder van nieuw leven samen met jullie mee te mogen maken.

Verloskundige

Meer informatie & veelgestelde vragen

Vanaf een positieve zwangerschapstest. Je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

Ja, wij vinden het net zo belangrijk als jij dat er een klik is. Daarom kun je altijd gratis en vrijblijvend kennismaken en zelf bepalen of we een match zijn.

Onze hoofdvestiging zit in Grootschemer, maar onze verloskundige komt naar jou. Zo hebben jullie geen reistijd, krijg je de 1-op-1 begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving en heb je altijd direct contact met je eigen verloskundige.