Over verloskundige praktijk Wonder Factory

Tijdens een zwangerschap gebeurt er veel in jullie leven. Als moeder ga je door een rollercoaster van emoties en als vader heb je te maken met een vrouw waar van alles mee gebeurt.

Het is een bijzondere tijd. Een tijd waar jullie al lang naar hebben uitgekeken en een tijd waarin er veel geregeld moet worden.

Om jullie zoveel mogelijk te laten genieten van deze tijd werken we bij Wonder Factory met caseload verloskundige.

Een duur naampje, voor een verloskundige die er altijd voor jullie is.

Zo weet je bij Wonder Factory dat je altijd dezelfde verloskundige krijgt. Niet iedere keer iemand anders aan de lijn of een compleet nieuw gezicht. Gewoon iemand die een tijdje als onderdeel van jullie nieuwe gezin voelt.

Iemand waarmee je de gesprekken en afspraken plant wanneer het jullie uitkomt. Iemand waarvan je weet dat die er altijd voor je is.

Om je vragen te beantwoorden, je wensen te bespreken en er alles aan doet om jullie zwangerschap zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen.

WonderFactory

Onze verloskundigen

Jasmijn

Jasmijn Bolhoeve

Mijn naam is Jasmijn, samen met mijn man en onze tweeling (oktober 2016) woon ik in Stompetoren.

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als neonatologie verpleegkundige. Ik heb in diverse ziekenhuis gewerkt, waaronder het AMC in Amsterdam. Vanuit deze werkervaring raakte in steeds meer geïnteresseerd in zwangerschap en het vak van de verloskundige. Zodoende heb ik toen besloten, om verder te studeren als verloskundige. Ik merk dat mijn ervaring als neonatologie verpleegkundige, regelmatig in het voordeel van mij en de zwangere werkt.

Om mijn kennis en kunde over prematuur, en zieke, geboren baby’s bij te houden, werk ik zo af en toe nog op de neonatologie afdeling in Alkmaar. Daarnaast werk ik ook af en toe als klinisch verloskundige in het Amstelland ziekenhuis in Amstelveen, zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ben ik goed op de hoogte van de gang van zaken indien een zwangere word doorgestuurd naar het ziekenhuis. Hier kan ik je dus, indien nodig, goed in begeleiden en op voorbereiden.

In 2021 heb ik besloten om mijn eigen praktijk te beginnen. Ik wil een veilig en vertrouwd gezicht zijn voor toekomstige ouders en goede zorg kunnen bieden, die goed aansluit op jullie/jouw persoonlijke wensen en ideeën. Daarnaast merkte ik, mede uit eigen ervaring, dat de meeste verloskundigenpraktijken in de stad zitten en de dorpen niet de prioriteit lijken te krijgen die ze wel verdienen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om samen van jullie zwangerschapswonder, bevalling en kraambed, een van de mooiste momenten uit jullie leven te maken!

Ilse

Ilse Akkerman

Ik ben Ilse Akkerman. Geboren in Zaandam, maar woon al mijn hele leven in de mooie polder “de Beemster”.

Op zes jarige leeftijd wist ik het al, het was mijn droom om verloskundige worden. Op 17 jarige leeftijd had ik mijn havo diploma op zak en was op weg om verloskundige te worden. Helaas ben ik toen niet door de selectie gekomen. Als alternatief heb ik toen de opleiding verpleegkunde gedaan. Het was toch niet helemaal mijn passie en na het behalen van mijn diploma ben eerst gaan reizen. Bij het ontdekken van de wereld kwam ik er al snel achter dat ik toch mijn droom wilde waarmaken. Bij thuiskomst heb ik mij daarom nogmaals ingeschreven voor de verloskunde academie in Amsterdam waar ik dit maal wel door de selectie ben gekomen.

In juli 2020 ben ik afgestudeerd. Het is een voorrecht om als verloskundige te mogen werken, om onderdeel te mogen zijn van deze fase in het leven van een vrouw en haar partner blijft iedere keer weer bijzonder.

De werkwijze en prettige sfeer van Wonder Factory spreekt mij enorm aan, juist omdat zij meer tijd nemen voor de zwangere en haar partner. Ook de één op één begeleiding waardoor je een goede band opbouwt vind ik erg mooi.

Rachel

Rachel Ribereau

Mijn naam is Rachel, 51 jaar, moeder van 4 ondertussen volwassen kinderen en als verpleegkundige al werkzaam sinds 2008 in het ziekenhuis op verschillende verpleegafdelingen. De afwisseling en het zorgen voor zieke mensen maakt het een prachtig vak!

Toch was er steeds de droom om verloskundige te worden omdat het zo bijzonder is zwangere te mogen volgen op weg naar het ouderschap. Dit heeft mij doen besluiten de opleiding tot verloskundige te volgen. Tijdens de opleiding ben ik in contact gekomen met Jasmijn. De manier van werken, het persoonlijk contact en de zwangere de vrijheid geven op hun eigen manier te bevallen sprak mij erg aan.

Ik ben dan ook erg blij dat ik eindelijk deel kan uitmaken van het geweldige team van Wonder Factory.

Ik kijk er erg naar uit jullie te mogen begeleiden naar jonge nieuwe ouders en het wonder van nieuw leven samen met jullie mee te mogen maken.

Krista Wonder Factory

Krista Jorritsma

Mijn naam is Krista Jorritsma, ik ben geboren in België (provincie Oost Vlaanderen), getogen in Vlaams Brabant, getrouwd met een Nederlandse man en trotse mama van vier kinderen.

Ik ben afgestudeerd als vroedvrouw aan de Erasmus Hogeschool van Brussel. Na de applicatiecursus voor buitenlands opgeleide verloskundigen heb ik enkele jaren in Nederland gewerkt in de eerstelijn. Daarna ben ik met de opgedane ervaring in mijn geboortestreek (het Pajottenland) een eigen verloskundige praktijk gestart.

In de zomer van 2021 zijn we naar Heemskerk verhuisd en nu maak ik deel uit van de verloskundigen van Wonder Factory. Naast verloskundige ben ik ook lactatiekundige IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant).

Zwanger zijn en de geboorte van je kindje zijn heel bijzondere levensgebeurtenissen. Elke dag ben ik me ervan bewust hoe speciaal het is om verloskundige te zijn!

Bij Wonder Factory is persoonlijk contact belangrijk. Een vaste verloskundige kan een (vertrouwens)band opbouwen met haar cliënten en dat wil ik graag. Ik neem de tijd om jullie goed te leren kennen zodat ik rekening kan houden met jullie wensen en zorg kan geven die bij jou past. Zo kun je later met een fijn gevoel terugkijken op de hele periode van zwangerschap en geboorte.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd een van de mooiste momenten in jullie leven te maken!

Graag tot gauw!

 

Geen spoed maar wel een vraag?

Wij beantwoorden hem graag...

Stuur ons een bericht