Visie

Vanuit eigen ervaring weten wij dat er weinig verloskundige zorg te vinden is in de dorpen van de Eilandspolder. Voor controles dien je al naar de steden om ons heen te gaan. Ons visie is dat dat anders kan. Zo is het idee voor ‘Wonder Factory’ ontstaan. Een praktijk die jullie het ‘dorpse’ gevoel geeft en weet wie jullie zijn! Wij merkten dat ook mensen uit de ‘stad’ zich konden vinden in onze visie en zodoende kun je je ook aanmelden als je woont in Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard of Hoorn. Ons doel is om jullie een zo een prettig mogelijke ervaring te geven. Daarbij willen wij dat stapje extra zetten, zoals uitgebreid de tijd te nemen voor jullie wensen en de prenatale controles bij jullie thuis uitvoeren wanneer het jullie uitkomt. Daarmee nemen wij jullie een planningszorg uit handen. Ook bieden wij de mogelijkheid om 24 uur per dag/7 dagen per week, online zelf een afspraak in te plannen. Dit kan dus op het moment dat jij eraan denkt, dat jij er tijd voor hebt. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je in de gehele periode één vertrouwd gezicht hebt, die bij jou de controles, bevalling en kraambed doet. Dus niet 4 verschillende gezichten in deze periode. Er is wetenschappelijk bewezen dat continue begeleiding zorgt voor een natuurlijker verloop van de baring en minder medische handelingen, dit is exact wat ons streven is!

Jullie kunnen Jasmijn & Ilse tegenkomen in de zorgverlening, zij worden (administratief) ondersteunt door; André, de man van Jasmijn. Hem zou je kunnen treffen indien je belt naar het reguliere nummer of een mail stuurt.

Klik hier om mee te weten te komen over Jasmijn en Ilse.

Er wordt gewerkt volgens de standaarden en richtlijnen van de beroepsgroep (KNOV) en de verloskundigen staan ingeschreven in het ‘kwaliteitsregister’. Daarnaast worden regelmatig bijscholingen en cursussen gevolgd om actuele kennis op pijl te houden. Ook wordt er intensief samengewerkt met andere zorgverleners, als de huisarts, gynaecoloog, kinderarts, fysiotherapeut, acupuncturist en echoscopist.