Stefanie Beuse

Ik ben Stefanie, geboren en getogen in Hoorn!

Toen ik 8 jaar was, vroeg de juf op school wat ik wilde worden? Een mevrouw waar de mama’s naar toe gaan als de baby nog in de buik zit. Met deze droom ben ik dan ook na de basisschool HAVO gaan doen op Het OSG in Hoorn, met als extra aanvulling een Engels programma. Na de middelbare school ben ik naar België vertrokken omdat ik in Nederland helaas niet door de toelatingsselectie kwam. Mijn diploma verloskunde heb ik behaald aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen.

Omdat ik graag mijn steentje bijdraag en mooie ervaringen op doe ben ik voor 9 weken in Tanzania geweest en heb ik hier dagen en nachten mee gedraaid op de moeder-kind afdeling en van alles mee gemaakt.

Ik heb gekozenen om bij Wonder Factory te gaan werken, omdat ik sterk geloof in het eigen kunnen van het vrouwelijk lichaam en het nóg belangrijker vindt dat jij (samen met je partner) altijd de vrijheid krijgt om jullie wensen en verwachtingen te kunnen uitspreken met betrekking tot de zwangerschap, bevalling en kraambed!

Er is niets mooiers dan een bijdrage te leveren aan de start van een nieuw leven.