Verloskundige regio West-Friesland

Welkom bij Verloskundigenpraktijk Wonder Factory in de regio West-Friesland! Ons centrum voor geboortezorg staat klaar om jou en je baby de best mogelijke zorg te bieden tijdens deze bijzondere tijd.

Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Verloskundige Ilse
Rachel

Over Ilse, verloskundige in West-Friesland

Hallo, ik ben Ilse Akkerman. Ik kom oorspronkelijk uit Zaandam, maar ik ben mijn hele leven al te vinden in de prachtige polder “de Beemster”.

Toen ik zes jaar oud was, wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Op mijn zeventiende had ik mijn havo-diploma op zak en was vastbesloten om die droom waar te maken. Helaas slaagde ik toen niet voor de selectie. Als alternatief volgde ik een opleiding verpleegkunde. Na het behalen van mijn diploma besloot ik eerst te gaan reizen. Tijdens mijn reizen besefte ik al snel dat ik mijn droom toch wilde najagen. Bij mijn terugkeer schreef ik me opnieuw in voor de verloskunde academie in Amsterdam, waar ik dit keer wel werd geselecteerd.

In juli 2020 studeerde ik af. Het is een voorrecht om als verloskundige te werken en deel uit te maken van deze bijzondere fase in het leven van een vrouw en haar partner.

De werkwijze en warme sfeer van Wonder Factory spreken mij enorm aan. Ze nemen meer tijd voor jou als zwangere vrouw en je partner. De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat er een sterke band ontstaat, wat ik ontzettend waardevol vind.

Over Rachel, verloskundige in West-Friesland

Mijn naam is Rachel, ik ben 51 jaar oud en moeder van 4 inmiddels volwassen kinderen. Sinds 2008 werk ik als verpleegkundige in het ziekenhuis, op diverse verpleegafdelingen. De afwisseling en de zorg voor zieke mensen maken dit vak prachtig!

Ondanks mijn ervaring bleef de droom om verloskundige te worden aanwezig, omdat het zo bijzonder is om zwangere vrouwen te begeleiden op hun pad naar het ouderschap. Dit heeft me doen besluiten de opleiding tot verloskundige te volgen. Tijdens mijn opleiding kwam ik in contact met Jasmijn. Haar werkwijze, het persoonlijke contact en de ruimte die zwangere vrouwen krijgen om op hun eigen manier te bevallen spraken me enorm aan.

Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu eindelijk deel kan uitmaken van het fantastische team van Wonder Factory.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te begeleiden naar het ouderschap en samen met jullie het wonder van nieuw leven te mogen ervaren.

Verloskundige

Meer informatie & veelgestelde vragen

Vanaf een positieve zwangerschapstest. Je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

Ja, wij vinden het net zo belangrijk als jij dat er een klik is. Daarom kun je altijd gratis en vrijblijvend kennismaken en zelf bepalen of we een match zijn.

Onze hoofdvestiging zit in Grootschemer, maar onze verloskundige komt naar jou. Zo hebben jullie geen reistijd, krijg je de 1-op-1 begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving en heb je altijd direct contact met je eigen verloskundige.