Caseload Verloskunde

Vind jouw caseload verloskundige bij Wonder Factory. Altijd 1-op-1 zorg in een kleinschalige omgeving tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed.
Wonder Factory Homepage

Bij een caseload verloskundige, staat één gezicht centraal voor de cliënten gedurende de hele zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Deze 1-op-1 begeleiding zorgt ervoor dat er een fijne band opgebouwd kan worden tussen jou, je partner en de verloskundige.

Hoogwaardige en Wederkerige Zorg

Bij Verloskundige praktijk Wonder Factory geloven we in het geven van hoogwaardige, persoonlijke en wederkerige zorg aan jou als zwangere vrouw en je gezin. Daarom werken we met caseload verloskundigen. Het streven is dat je gedurende jouw hele zwangerschap, bevalling en kraamtijd één vaste verloskundige hebt. Op deze manier kunnen we continuïteit van zorg bieden en een persoonlijke en wederkerige relatie opbouwen.

Persoonlijke Aandacht en Vertrouwde Omgeving

Bij Wonder Factory nemen onze caseload verloskundigen de zorg voor een beperkte groep zwangere vrouwen en hun gezinnen op zich. Hierdoor kunnen zij zich volledig op jullie richten en een persoonlijke en wederkerige relatie opbouwen. Zo kunnen zij jou beter leren kennen, begrijpen wat jouw specifieke wensen en behoeften zijn tijdens de zwangerschap en bevalling, en hierop inspelen. We maken alle afspraken bij jou thuis, zodat je je in een vertrouwde omgeving bevindt.

Voordelen van een Caseload Verloskundige

Er zijn een aantal verschillen tussen een gewone verloskundige en een caseload verloskundige. Een caseload verloskundige heeft meer tijd voor persoonlijke aandacht en een wederkerige relatie met jou, omdat er geen tijd verloren gaat aan het wisselen van verloskundigen tijdens jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarnaast kan een caseload verloskundige sneller inspelen op veranderingen in jouw situatie, omdat zij bekend is met jouw thuisomgeving.

Continuïteit van Zorg

Bij Wonder Factory vinden we continuïteit van zorg erg belangrijk. Onze verloskundigen maken alle afspraken bij jou thuis, zodat je je in een vertrouwde omgeving bevindt. Mocht de verloskundige onverhoopt ziek zijn of niet beschikbaar, dan hebben we altijd een vast back-up team om de zorg te waarborgen. Op deze manier kunnen we je geruststellen en begeleiden in de zorg voor jouw eigen gezondheid en die van je kind.

Samenwerking met Professionals

Onze caseload verloskundigen werken nauw samen met andere professionals, zoals gynaecologen, verpleegkundigen en kinderartsen. Op deze manier kunnen we de zorg goed afstemmen en eventuele problemen snel aanpakken.

Kies voor een Caseload Verloskundige bij Wonder Factory

Kies voor de voordelen van een caseload verloskundige bij Wonder Factory: persoonlijke aandacht, continuïteit van zorg, een vertrouwde omgeving, geruststelling en begeleiding bij ziekte of onverwachte afwezigheid, en een goede afstemming van zorg met andere professionals.

We staan klaar om jou en je gezin hoogwaardige zorg te bieden gedurende deze bijzondere periode.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of vragen hebt.

Heb je na het lezen van dit bericht een vraag?

Wij beantwoorden hem graag...

Stuur ons een bericht