Verloskundige regio Volendam

Welkom bij Verloskundigenpraktijk Wonder Factory in regio Volendam! Ons centrum voor geboortezorg staat klaar om jou en je baby de best mogelijke zorg te bieden tijdens deze bijzondere tijd.

Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen en behoeften. 

Jasmijn

Over Jasmijn, de verloskundige in Volendam

Mijn naam is Jasmijn. Samen met mijn man en onze tweeling (oktober 2016) woon ik in Grootschermer.

Sinds 2014 werk ik als neonatologie verpleegkundige. Ik heb in verschillende ziekenhuizen gewerkt, waaronder het AMC in Amsterdam. Door deze werkervaring raakte ik steeds meer geïnteresseerd in zwangerschap en het vak van verloskundige. Daarom besloot ik verder te studeren als verloskundige. Ik merk dat mijn ervaring als neonatologie verpleegkundige vaak in mijn voordeel en dat van de zwangere vrouw werkt.

Om mijn kennis over premature en zieke pasgeborenen bij te houden, werk ik af en toe nog op de neonatologie afdeling in Alkmaar. Daarnaast ben ik ook regelmatig werkzaam als klinisch verloskundige in het Amstelland ziekenhuis in Amstelveen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en goed voorbereid te zijn als een zwangere vrouw naar het ziekenhuis wordt doorverwezen. Hierdoor kan ik je, indien nodig, goed begeleiden en voorbereiden.

In 2021 heb ik besloten om te starten met Wonder Factory. Ik wil een veilig en vertrouwd gezicht zijn voor toekomstige ouders en zorg bieden die aansluit bij jullie persoonlijke wensen en ideeën. Ook heb ik gemerkt, mede door eigen ervaring, dat de meeste verloskundigenpraktijken in de stad gevestigd zijn en dat de dorpen niet altijd de prioriteit lijken te krijgen die ze verdienen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd een van de mooiste momenten in jullie leven te maken!

Verloskundige

Meer informatie & veelgestelde vragen

Vanaf een positieve zwangerschapstest. Je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

Ja, wij vinden het net zo belangrijk als jij dat er een klik is. Daarom kun je altijd gratis en vrijblijvend kennismaken en zelf bepalen of we een match zijn.

Onze hoofdvestiging zit in Grootschemer, maar onze verloskundige komt naar jou. Zo hebben jullie geen reistijd, krijg je de 1-op-1 begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving en heb je altijd direct contact met je eigen verloskundige.