Verloskundige regio Beverwijk

Welkom bij Verloskundigenpraktijk Wonder Factory in regio Beverwijk! Ons centrum voor geboortezorg staat klaar om jou, je partner en je baby de best mogelijke zorg te bieden tijdens deze bijzondere tijd.

Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen en behoeften. 

 
Krista Wonder Factory

Over Krista, de verloskundige in Beverwijk

Mijn naam is Krista Jorritsma, ik ben geboren in België (provincie Oost Vlaanderen), getogen in Vlaams Brabant, getrouwd met een Nederlandse man en trotse mama van vier kinderen.

Ik ben afgestudeerd als vroedvrouw aan de Erasmus Hogeschool van Brussel. Na de applicatiecursus voor buitenlands opgeleide verloskundigen heb ik enkele jaren in Nederland gewerkt in de eerstelijn. Daarna ben ik met de opgedane ervaring in mijn geboortestreek (het Pajottenland) een eigen verloskundige praktijk gestart.

In de zomer van 2021 zijn we naar Heemskerk verhuisd en nu maak ik deel uit van de verloskundigen van Wonder Factory. Naast verloskundige ben ik ook lactatiekundige IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant).

Zwanger zijn en de geboorte van je kindje zijn heel bijzondere levensgebeurtenissen. Elke dag ben ik me ervan bewust hoe speciaal het is om verloskundige te zijn!

Bij Wonder Factory is persoonlijk contact belangrijk. Een vaste verloskundige kan een (vertrouwens)band opbouwen met haar cliënten en dat wil ik graag. Ik neem de tijd om jullie goed te leren kennen zodat ik rekening kan houden met jullie wensen en zorg kan geven die bij jou past. Zo kun je later met een fijn gevoel terugkijken op de hele periode van zwangerschap en geboorte.


Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd een van de mooiste momenten in jullie leven te maken!

Graag tot gauw!

 
 
Verloskundige

Meer informatie & veelgestelde vragen

Vanaf een positieve zwangerschapstest. Je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

Ja, wij vinden het net zo belangrijk als jij dat er een klik is. Daarom kun je altijd gratis en vrijblijvend kennismaken en zelf bepalen of we een match zijn.

Onze hoofdvestiging zit in Grootschemer, maar onze verloskundige komt naar jou. Zo hebben jullie geen reistijd, krijg je de 1-op-1 begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving en heb je altijd direct contact met je eigen verloskundige.