Verloskundige regio de Beemster

Welkom bij Verloskundigenpraktijk Wonder Factory in regio de Beemster. Ons centrum voor geboortezorg staat klaar om jou en je baby de best mogelijke zorg te bieden tijdens deze bijzondere tijd.

Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Verloskundige Ilse

Over Ilse, de verloskundige in de Beemster

Ik ben Ilse Akkerman, geboren in Zaandam en al mijn hele leven woonachtig in de prachtige polder “de Beemster”.

Al op zesjarige leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Na het behalen van mijn havo-diploma op 17-jarige leeftijd, was ik vastberaden om deze droom te verwezenlijken. Hoewel ik destijds niet werd geselecteerd voor de opleiding verloskunde, heb ik vervolgens verpleegkunde gestudeerd als alternatief. Na het behalen van mijn diploma besloot ik eerst te gaan reizen. Tijdens mijn reizen besefte ik al snel dat mijn oorspronkelijke droom nog steeds in mijn hart leefde. Bij terugkomst heb ik mij opnieuw ingeschreven voor de verloskunde academie in Amsterdam, waar ik dit keer wel werd geselecteerd.

In juli 2020 ben ik afgestudeerd. Het is een voorrecht om als verloskundige te werken en deel uit te maken van deze belangrijke fase in het leven van vrouwen en hun partners, wat telkens weer bijzonder is.

De werkwijze en de prettige sfeer van Wonder Factory spreken mij enorm aan, omdat zij meer tijd nemen voor zwangere vrouwen en hun partners. Ook de persoonlijke begeleiding, waarbij een sterke band kan worden opgebouwd, vind ik erg waardevol.

Verloskundige

Meer informatie & veelgestelde vragen

Vanaf een positieve zwangerschapstest. Je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

Ja, wij vinden het net zo belangrijk als jij dat er een klik is. Daarom kun je altijd gratis en vrijblijvend kennismaken en zelf bepalen of we een match zijn.

Onze hoofdvestiging zit in Grootschemer, maar onze verloskundige komt naar jou. Zo hebben jullie geen reistijd, krijg je de 1-op-1 begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving en heb je altijd direct contact met je eigen verloskundige.