Jasmijn Bolhoeve

Mijn naam is Jasmijn, samen met mijn man en onze tweeling (oktober 2016) woon ik in Grootschermer.

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als neonatologie verpleegkundige. Ik heb in diverse ziekenhuis gewerkt, waaronder het AMC in Amsterdam. Vanuit deze werkervaring raakte in steeds meer geïnteresseerd in zwangerschap en het vak van de verloskundige. Zodoende heb ik toen besloten, om verder te studeren als verloskundige. Ik merk dat mijn ervaring als neonatologie verpleegkundige, regelmatig in het voordeel van mij en de zwangere werkt.
Om mijn kennis en kunde over prematuur, en zieke, geboren baby’s bij te houden, werk ik zo af en toe nog op de neonatologie afdeling in Alkmaar. Daarnaast werk ik ook af en toe als klinisch verloskundige in het Amstelland ziekenhuis in Amstelveen, zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ben ik goed op de hoogte van de gang van zaken indien een zwangere word doorgestuurd naar het ziekenhuis. Hier kan ik je dus, indien nodig, goed in begeleiden en op voorbereiden.

In 2021 heb ik besloten om mijn eigen praktijk te beginnen. Ik wil een veilig en vertrouwd gezicht zijn voor toekomstige ouders en goede zorg kunnen bieden, die goed aansluit op jullie/jouw persoonlijke wensen en ideeën. Daarnaast merkte ik, mede uit eigen ervaring, dat de meeste verloskundigenpraktijken in de stad zitten en de dorpen niet de prioriteit lijken te krijgen die ze wel verdienen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om samen van jullie zwangerschapswonder, bevalling en kraambed, een van de mooiste momenten uit jullie leven te maken!